Organisatie

Raymakers psychologie is een onafhankelijk adviesbureau in Zeist. Het bureau staat onder leiding van Els Raymakers. Zij is Registerpsycholoog NIP/Arbeid&Organisatie  en MfN-registermediator.
Zij heeft ruim 25 jaar ervaring in het counselen van managers en werknemers.  Haar specialisaties zijn professionele begeleiding bij psychisch gerelateerde problemen op het werk, mediator bij arbeidsconflicten en assesor.

Filosofie

Raymakers psychologie werkt vanuit de filosofie dat uitdaging en plezier in het werk voor ieder mens essentieel en bereikbaar is. Werkplezier zorgt voor gezonde, gemotiveerde medewerkers. En dus ook voor een gezonde, effectieve organisatie.

Mensen met plezier in hun werk zijn in balans, hebben meer energie en halen het beste uit zichzelf en hun omgeving naar boven.

Als psycholoog/mediator heeft zij zelf aan de lijve ondervonden hoe waardevol het is om bij (dreigende) conflicten professionele ondersteuning te krijgen. Meerdere malen heeft ze ook van klanten gehoord hoe blij verrast ze achteraf zijn als ze hebben ervaren dat een,  in hun ogen onmogelijke vastzittende situatie,  toch in beweging komt, het mogelijk blijkt om afspraken te kunnen maken en uiteindelijk de rust en (een nieuwe) balans weer terugkeren.

Juist bij conflicten tussen mensen of bij een tijdelijke  innerlijke onbalans met jezelf is er potentieel veel kracht en energie aanwezig, die mits goed aangewend, kan zorgen  voor herwonnen (werk)plezier. Deze ervaring van klanten en haar eigen ervaring heeft  haar ervan overtuigd dat uiteindelijk er altijd een verbinding mogelijk is: een verbinding of akkoord tussen mensen of een (nieuwe) verbinding met jezelf  
"Eventually everything connects".